dinsdag 19 maart 2013

Welke kraamzorg in Den Haag past het beste bij u?

Kraamzorg Anne Den Haag is een jonge team die sinds 2005 kraamzorg bied aan zwangere vrouwen. Sinds 2005 hebben wij, als organisatie en een hechte team, een zeer goede netwerk opgebouwd met verzekeraars, verloskundigen en veel professionele instellingen zodat wij het beste kunnen aanbieden aan onze klanten en de beste zorg kunnen verlenen. Zwanger worden, zwanger zijn, de zorg voor de baby vanaf het zich heeft genesteld in u. Het blijven spannende hoogtepunten in uw leven. Anne Kraamzorg Den Haag is er om de zorg van uw pasgeborenen op zich te nemen zodat u al het hectische achter u kan laten en goed kunt uitrusten zodat u en uw gezin goed kunt genieten van uw spruitje. De kraamverzorgenden die u met alle enthousiasme en professionaliteit wilt helpen, vindt u bij Kraamzorg Anne Den Haag.

Werkwijze van kraamzorg Anne Den Haag

Kraamzorg Anne actief in Den HaagOnze grootste zorg is de gezondheid van moeder en kind. De kraamverzorgende zal de moeder elke dag controleren op haar gezondheid ( hechtingen, infecties etc.) en zal haar helpen met douchen en toiletteren. Natuurlijk zorgen wij ook voor uw baby. De kraamverzorgenden van Anne kraamzorg Den Haag is ervaren en heeft een goed zicht op het gezonde herstel en ontwikkeling van moeder en kind. De kraamverzorgende noteert alles wat betreft de gezondheid van de moeder en baby zodat de verloskundige ook enig idee heeft van de gang van zaken. Indien nodig word de huisarts en/of verloskundige ingeschakeld.

Borstvoeding in de kraamzorg

Een ondenkbare taak van onze kraamverzorgende is de begeleiding bij het geven van borstvoeding. Wij als Kraamzorg Anne Den Haag zullen u noch altijd aansporen tot het geven van borstvoeding. Want zoals het algemeen bekend is, heeft het geven van borstvoeding veel voordelen. Om te beginnen de voordelen voor de moeder: -het is makkelijk -goed voor uw zelfvertrouwen -het zorg voor minder bloedverlies -de hechtingen hechten beter -u bent sneller op gewicht -het verlaagd de kans op vele soorten kanker.

Het meest waardevolle in uw leven, uw baby

De zorg voor uw baby zal natuurlijk groter zijn dan de zorgen die maakt over uzelf. Borstvoeding heeft heel veel voordelen voor uw baby, dus zullen wij altijd een voorstander zijn van moedermelk. Ondanks er moeilijkheden kunnen ontstaan met het geven van moedermelk tijdens een kraamperiode, blijven wij er op dat u toch moet proberen om borstvoeding te geven aan uw baby. Desnoods huurt of koopt u een kolf apparaat en vraagt u uw partner om hulp. Elke baby heeft recht op moedermelk zodat het niks tekort komt. Niet nu maar ook niet later. Wij hebben hieronder een opsomming gemaakt van een paar punten die van belang zijn voor uw baby. Hieronder de voordelen voor uw baby. -het verminderd de kans op chronische ziektes -de kans dat uw baby later zwaar word, word verlaagd -het zorgt ervoor dat uw baby minder geel gaat zien -de kans op verschillende allergie├źn en irritaties word verlaagd -het zorg voor een betere ontwikkeling.

Waar is kraamzorg Anne Den Haag actief?
Reclame in Den HaagKraamzorg Anne Den Haag is actief in Noord, Zuid en midden Den Haag, Leiderdorp, Meerenwijkdistrict, Binnenstad-Noord en Binnenstad-Zuid. Als uw woonplaats hier niet tussen staat, kunt u gerust contact met ons opnemen voor verdere informatie en afspraken.

Voor meer info kunt u op onze website terecht.Geen opmerkingen:

Een reactie posten